Toimitus ja Noutaminen

Toimitus Suomen alueella maksaa €5.95, kestää keskimäärin 2-5 työpäivää. Toimitus postitse.

Toimitus maksaa €5.95 ja kestää 2-5 työpäivää. Silti asuinmaastasi ja postin aukioloajoista riippuen toimitus voi kestää kauemmin.

Toimitusjärjestys

Kun tehdään tilaus loppuun, lähetämme vastaavan vahvistuksen sähköpostitse ja voit tutustua tilaukseen yksityiskohtaisesti. Tilatun tavaran lähetyksen jälkeen postivarastoon, saat vastaavat tiedoksiannon, jossa on mainittu läheisin piste, josta voi noutaa paketti. Kun paketti saapuu noutoautomaattiin, lähetämme vastaavan tekstiviestin. Voit hakea paketin postista viikon kuluessa tekstiviestin lähetyspäivästä, muutoin se lähetetään takaisin.

Huom! Ette voi peruuttaa tai muuttaa tilausta lähetyksen jälkeen. Lisäksi pakettien toimitusta ei järjestetä pyhäpäivinä ja viikonloppuna määrämaassa.

Jos sinulla on ongelmia tilauksessa tai toimituksessa, ota yhteyttä Asiakaspalveluumme sähköpostitse beckmannfinland@gmail.com

Tilauksen seuranta

Kun tilaus lähetetään postivarastoon, saat sähköpostilla lähetyksen ID. Yleensä se saadaan 24 tunnin kuluessa tilauksen tekopäivästä. ID koodilla saa seurata tilausten siirtämistä. Kiinnitä huomioon, että paketin koodi tulee järjestelmään vasta silloin, kun pakettisi rekisteröidään järjestelmään ja se kestää alle 3 työpäivää.

Linkki tilauksen seurantaan