Taustaamme

Nykypäivänä meillä on vanhin ja suurin koululaisten reppujen valmistus

Historiamme alkaa sodanjälkeisinä vuosina 1946 Norjassa. Olav Beckmann luovan älyn omaava nuori mies omalla vallankumouksellisella idealla pystyi muuttamaan koulurepun sisustuksen kokonaan. Hän ryhtyi erilaisiin hankkeisiin, kunnes ei kerännyt riittävästi rahavaroja idean toteuttamiseksi edellisen vuosisadan 1950-luvulla.

“Reppuja! Lapset tarvitsevat hyviä koulureppuja!”

Niiden valmistus alkoi Beckmann-perheen olohuoneessa. Prosessiin osallistui koko perhe, he piirsivät mallit, ompelivat reppuja, muuttivat niiden designiä siten, että ne sopisivat selkään kunnolla. Ensimmäiset reput tarkistettiin omilla ja naapurilapsilla. Tärkeimmät asiat ovat kantamisen mukavuus ja laatu. Näin ollen 1970-luvun alussa syntyi klassisen nahkarepun malli ja myynti kasvoi kasvamistaan.

Jatkamme hyviä perinteitä

Meille on iso kunnia periä Olav Beckmannin keksintöjä ja parantaa hänen ideansa tulevaa kehittämistä. Joka päivä työstämme sitä, että valitsemme tarvittavat materiaalit ja optimoimme toiminnat ja designin tuotteiden laadun parantamiseksi Beckmann-tuotteista. Yritämme, että sillä Beckmann-brändin tuotteet täyttäisivät odotukset.

Koulureput testataan aina lujuudeltaan. Koko lukuvuonna niihin laitetaan suuri määrä oppikirjoja ja kosteita urheiluvaatteita, niitä pelataan koulupihalla ja niiden päällä istutaan kuin tyynyllä. Siksi on tärkeätä, että olisit tietoinen, että jokainen Beckmann-reppu pääsee tiukasta laadunvarmistuksesta ja testataan kunnolla ennen kuin se pääsee koululaisen selälle.

Reppumme on luotu selän ja olkapäiden vapauttamiseksi raa’asta. Reppuja on helppoa kantaa lantiovyön ja rintaremmin avulla, sekä kuormitus 50% siirtyy lonkkiin.

Tietojen ei tarvitse olla painavia. Tärkein tehtävämme on Olav Beckmannin asian kunnollinen jatkaminen. Yritämme luovamme maailman parhaat koulureput, ja asiakkaidemme ilo on arvotonta meille.