Ostoehdot

Suuren kysynnän vuoksi kaikki 31.7-6.8 tehty tilaukset toimitetaan 8.8-12.8 välisenä aikana.

Tietoja saa verkkokaupan sivustolta

Päivitämme tietoja tuotteistamme säännöllisesti Internet-sivustollamme. Silti emme ole vastuussa virheistä hinnoissa, painatus- ja kirjoitusvioista.

Pidätämme oikeudet peruuttaa Tilaustasi osittain tai kokonaan, jos tilattu tuote on loppuunmyyty. Silloin saat vastaavan viestin, mitä voimme tarjota tilalle. Voit hyväksyä tarjouksemme tai peruuttaa tilaustasi.

Maksutavat

Verkkokaupassamme on maksupalveluja kuten Stripe ja PayPal. Molemmat palvelut ovat yksinkertaisia, käteviä ja turvallisia ostosten aikana ja antavat mahdollisuuden maksaa luotto-ja debitkortilla kuten:

  • MasterCard
  • Maestro
  • VISA luotto- ja debit -kortit
  • VISA Electron    

Maksu luottokortilla

Kaikki maksut tulee tarkistaa ja vahvistaa luottokortin myöntäneen laitoksen ja meidän puolelta petkutuksen välttämiseksi. Maksun takuulla on etusija. Siksi kaikki tiedot lähetetään koodattujen kanavien kautta (SSL/HTTPS). Tämä järjestelmä suojaa Teitä siitä, että luotto- ja debit-korttia voi käyttää asiaton henkilö. Kaikki maksut pääsevät Stripe tai PayPal -palvelujen läpi (valintasi mukaan). Emme koskaan säilytä tietoja luottokortistasi.  

Maksuehdot

Maksaessasi luotto- ja debit -kortilla, tarkistetaan tämän aitous tilauksen jälkeen, sitten saat sähköpostise vahvistuksen siitä, että tilaus on rekisteröity onnistuneesti. Sen jälkeen laskutetaan.

Jos kortti ei pääse tarkastuksesta läpi, et saa laskua, vaan saat ilmoituksen näytölle, että maksua on mahdotonta suorittaa. Sinulle ehdotetaan, että käyttäisit muuta maksutapaa.