Missiomme

Beckmann-tuotteet ovat erotettavissa designiltään ja ergonomialtaan muista!

Reppuen design kehitetään nollasta, ja työstämme jatkuvasti sitä, että olisi mahdollista käyttää erilaisia uusia värejä ja kuvia.

Kaikki reppumme kehitetään fysioterapeuttien ja manuaalisten terapeuttien yhteistyössä. Lisäksi teemme yhteistyötä ammattisisustajien ja taiteilijoiden kanssa.

Tarkoituksemme on vastata tuotteitamme käyttävien asiakkaiden odotuksia. Kaikki lastenreppumme on tehty tyylikkäissä väreissä ja kuvissa, koska lapsille koulureppu on uskollinen ystävä, joka on mukana koko päivän. Jos kehitämme reppuja teini-ikäisille, noudatamme ajankohtaisia trendejä, joista keskustellaan netissä ja teemme yhteistyöt muotikauppojen kanssa. Käymme nykyaikaisia muotimessuja Euroopassa, siksi pystymme uudistamaan tuotteidemme designin maailman nykyajan muotitrendien mukaisesti.

Tavoitteena on toiminnallisuus

Kun kehitämme reppujamme, alamme siitä, kuinka tapahtuu opiskelupäivämme koululaisilla ja opiskelijoilla. Luomme mallien luonnoksia, ompelemme malleja ja testaamme niitä reppujen tarkistamiseksi käytännössä. Teemme tiiviisti yhteistyötä tehtaiden kanssa tuotteiden laadun varmistamiseksi.

Toiminnallisuudeltaan koulurepun tulisi erota retkirepuista, ja siksi sen designkin eroaa. Sitä on helppoa kantaa, mutta se tulisi optimoitu myös sisäpuolella. On oltava tilaa myös vesisäiliölle, koulun eväille ja läppärille tai iPadille. Repun tulee olla tyylikäs ja heijastinraidat kaikilta puolilta.

Kokeet järjestetään tiukimpien standardien mukaisesti