Hyödyllisiä palvelulinkkejä

Neuvoja reppusi käytöstä

Beckmann-reput on luotu raskaiden esineiden kantamiseksi vaikeuksitta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi on tehty kaikki, että reppu olisi kooltaan sopiva lapselle ja olisi mukavaa kannettaessa. Verkon avulla paino jaetaan tasaisesti alla olevan kuvan mukaisesti, jossa näkyy, kuinka pidetään reppua oikein.

  1. Aseta raskain kuorma keskelle ja kiristä selän suhteen.
  2. Kiinnitä ja kiristä lantiovyö
  3. Kiinnitä ja kiristä rintaremmi
  4. Kiristä olkapääremmit, jotta lantiovyö sijaitsi lantiossa.
  5. Kiristä remmien yläkiristimet

Asiantuntijan lausunto

Kaikki Beckmann-reput on kehitetty ja testattu tieteiden tohtori ja manuaalinen terapeutti Philip J. Wilkensin toimesta. Hän on harvinaisia harjoittavia manuaalisia terapeutteja, joilla on tohtorin tutkinto. Hänen mukaan:

”Hyvän repun ansiosta vältetään selkäkipuja. Tutkimusten mukaan valitsemasi repputyyppi sekä siirrettävä paino voivat aiheuttaa selkäkipuja. Siksi on tärkeätä valita reppu tapauskohtaisesti. Beckmann-reppu voidaan asettaa henkilökohtaisesti jokaiselle henkilölle.
Tärkeää on käyttää reppua oikein. Paino tulee jakaa olkapäiden ja lonkkien väliin. Samanaikaisesti repun tulee olla tiiviisti kiinnitetty selkään. Säädä repun remmit siten, että se nojautuisi selkään kunnolla “.

– Philip J. Wilkensin (lääketieteiden tohtori)

Neuvoja repun pesuun

Suosittelemme repun käsinpesua. Ota pois kehykset repun takapuolelta ja muista ottaa majakka, jos sellainen on repussasi. Kehykset otetaan pois repun sisäpuolelta, ja majakka kytketään pois rungosta ja patteriosastolta.

Onko mukavampaa, kun reppu on pehmeä?

Melkein kaikilla Beckmann-repuilla on alumiinikehys, joka toistaa ihanteellisesti selän viivoja. Silti jos haluat tehdä pehmeämmän, voi ottaa kehyksen pois.